Вече имате уникалната възможност да създадете портфейл по ваш собствен дизайн. Ние от Essandra.com сме тук за да откликнем на вашите мечти и да ги направим реалност.

Тук в сайта Essandra.com изработваме нашите портфейли ръчно, използвайки висококачествена естествена кожа, която ще ви гарантира максимална здравина, издръжливост и неповторим вид. От Вас се изисква да се възползвате и да споделите с нас от какъв точно вид персонализиран портфейл имате нужда.

Вече сте разгледали сайта ни, но искате нещо по- специално за Вас или за повода на скъп приятел. Ние можем да ви помогнем с това. Можете да поръчате портфейли от естествена кожа, които ние ще изработим по избран от Вас начин. Ще сложим точно толкова прегради и отделения за монети, колкото ви трябват и ще вместим повече отделения за визитки или лични документи, ако се нуждаете от такива.

Но това не е всичко! Вие може да избирате и дизайна на самия портфейл, дали да бъде с класически шев или възможно най- изчистен, дали да добавим луксозен цвят, да използваме лачена кожа или да се придържаме към оригиналното със класическите стилове, нюанси и леко професионално състарения вид.

Специално за Вас можем и да гравираме портфейла с инициали или монограм по Ваш избор. Стремим се да работим бързо и да доставяме продуктите във възможно най- кратки срокове, за това само при нас може да се възползвате от безплатна експресна доставка на територията на цялата страна.

 

Нашите Ръчно Изработени Кожени Портфейли по Поръчка на Клиенти