Essandra е български производител на аксесоари от естествена кожа. Изработваме продуктите с внимание към всеки един малък детайл и влагаме в тях само висококачествени материали. Създаваме качество и стил, които остават във времето. Ако търсите стилни минималистични аксесоари, които се вписват с лекота във всяка визия и я усъвършенстват максимално, значи сте на правилното място.

Изберете ръчната изработка

Подарете на себе си или на ценен за вас човек уникален аксесоар, който той ще запомни и ще заобича веднага. В днешно време почти всичко се изработва механично, с помощта на машини. Ръчната изработка, обаче далеч не остава в миналото. Качеството, което тя предлага и вниманието, отделено към най-фините детайли превръщат този метод в изключително ценен от истински естети и ценители на занаята.

Ръчно изработените аксесоари са създадени да се отличават с оригинален дизайн, здравина и майсторска изработка. Това е така, защото ръчно изработените продукти от дадена серия обикновено се произвеждат в ограничени бройки. За тяхното производство се използва почти никаква машинна намеса, само ръчен труд. Внимателно се подбира кожата и след множество измервания и планиране се прави перфектният шев, който трябва да отговаря на всички стандарти за високо качество и издръжливост.

Ръчно изработени аксесоари от естествена кожа

В Essandra.com ще откриете отдавна търсеният аксесоар, който ще допълни визията ви по неповторим начин. Всички те се изработват от висококачествена естествена кожа, а уникалната им визия се дължи на майсторските умения, предавани от поколения кожари. Този български занаят, наред с много други остава запазен и ценен високо дори и отвъд границите на България. Време е и ние да оценим родното и да подкрепим българското производство, което се отличава с изключително високо качество и не е задължително да бъде скъпо. Ние от Essandra.com ще ви убедим в това!

Някой от Нашите Кожени Аксесоари от Висококачествена Естествена Кожа