Почти всеки един от нас притежава няколко верни колана, окачени в гардероба. Те спадат към тези аксесоари, които са незаменима част от всекидневната визия. Дори за повечето е някак немислимо да облечете дънки, към които да не прибавите колан, стои така сякаш нещо липсва, не мислите ли?

В случай, че си търсите хубав и качествен колан ние ще ви насочим към най-добрите предложения. Магазинът е Essandra.com и там ще откриете богато разнообразие от мъжки и дамски колани, изработени от естествена кожа.

Огромно разнообразие от български колани в Essandra.com

В раздел мъжки колани в посреща голям избор от колани, сред които стилни и изчистени модели, сред които се открояват по-забележимите, с които ще покажете характер и визия. Ще откриете различни предложения за токи, някои от тях семпли и автоматични, други груби, изпъкнали и лъхащи на сила и мъжественост. Налични са всички цветове: черно, кафяво, сиво, бяло, червено и т.н.

Сред дамските колани ви очаква богато разнообразие от семпли унисекс модели с малка катарама, тънки дамски колани, изключително подходящи в комбинация с рокли, както и такива в пастелни нюанси, с които ще подчертаете визия. И тук ви очаква голямо разнообразие от цветове.

Български колани, произведени от висококачествена естествена кожа

Коланът е всекидневно носен аксесоар, за това той трябва да бъде изработен от качествена кожа, за предпочитане естествена. Имитациите често се пукат и износват за отрицателно време и често кожата им започва да се люспи и бели, което е доста неприятно. При коланите от естествена кожа това няма как да се случи.

Всички колани, които ще откриете в Essnadra.com са произведени от висококачествена италианска кожа и притежават сертификат за произход и качество.

Кратко видео от нашият цех за производство на колани

Някои от нашите модели колани от естествена кожа произведени в България