Мъжките и дамските колани са едни от най-търсените аксесоари. Те присъстват във всеки гардероб и се вписват с лекота в ежедневието. Ето защо Essandra.com предлага възможност за поръчки на едро на дамски и мъжки колани. При покупка на по-голям брой, вие получавате преференциални цени. За редовните търговци предлагаме специални условия за покупка на едро.

Essandra е български производител на изделия и аксесоари от ръчно обработена кожа. За изработка на коланите, ние използваме висококачествен телешки бокс, известен с издръжливостта си и отличните качества. Прибавяме тока, катарама или цяла плочка към края на колана, която е изработена от здрав метал.

Коланите на Essandra се отличават с високо качество, стилна външност, уникален дизайн и здравина. Те няма да се разтеглят или разкъсат, а при правилна поддръжка и грижа за кожата могат да бъдат част от визията изключително дълго време.

Кожени Колани на Едро

В нашият сайт ви очаква голямо разнообразие от мъжки колани. Достъпни са стандартните класически модели в черно и кафяво, които са силно предпочитани от господата, защото се вписват с лекота в почти всяка визия. За по-смелите характери предлагаме набор от цветове на кожата, както и токи в различни хард щампи, с които определено ще направите впечатление.

Специално за дамите сме подготвили изкушаващи предложения в свежи нюанси, няма как без класически унисекс модели, както и такива, които ще ви помогнат да се отличите по най-добрият начин.

Ако пък искате да се отличавате от останалите или имате своя марка, лого можем да брандираме нашите продукти с вашата марка или лого.

Коланите са универсален и желан подарък за всеки. Ето защо търсенето им е постоянно, особено на качествените дамски и мъжки колани, изработени от естествена кожа. Изберете българското, доверете се на качеството.

Свържете се с нас:
email: contact@essandra.com
tel: +359894689389
tel: +359888238181