Еssandra.com е сайт, изработващ и предлагащ висококачествени колани, портмонета, портфейли и други аксесоари от естествена кожа. Нашата основна цел е да създаваме и предлагаме кожени изделия, достъпни за всеки. И точно това и правим.

Кратка история на фирмата

През 2014г. създадохме собствена марка, наречена Raphael Rossetti. Благодарение на нея, ние си създадохме сайт, който впоследствие развихме. Всичките ни продажби се осъществяват чрез нашия американски онлайн магазин, който можете да видите на адрес https://www.raphaelrossetti.com/.

Под името на Raphael Rossetti  ние произвеждаме висококачествени изделия от естествена кожа, които не са безбожно скъпи и може да си ги позволи всеки с вкус. През всички тези години, фирмата изцяло се занимаваше с производство и износ. Едни от най-големите ни клиенти бяха от Англия и САЩ. В близките години започнахме да изнасяме и за Европа.

Нашата мисия беше изпълнена. На европейския и американския пазар ние се издигнахме от нулата, като доказахме, че българското производство е единствено по своя род и може да предложи несравнимо качество. Накарахме чужденците да търсят ожесточено българските продукти, във времена, в които конкуренцията беше в своя вихър.

Сега ни предстои да се развиваме на родния пазар. Специално за вас създадохме изцяло българския сайт за висококачествени кожени изделия – Еssandra.com. Ние си поставихме нова мисия. Да докажем качеството на българските изделия от естествена кожа и да ги предложим на достъпна цена на българския потребител. Ние оперираме под лозунга: „Изберете българското“. Защото то има какво да ни даде.

Повече за продуктите, които произвеждаме

По света марката Raphael Rossetti се свързва с качество. Нашите майстори-кожухари създават кожените изделия в България, използвайки пълнозърнеста висококачествена естествена кожа от италиански едър рогат добитък.

Точно заради пълнозърнестата естествена кожа, с която са създадени всички наши продукти, може да ни се доверите напълно, че продуктът който закупите няма да се разпадне в ръцете ви след няколко месечно използване. Това е най- качествената кожа, която е доказала своята издръжливост във времето.

Можем да си говорим за издръжливост вечно. Едва след като закупите наш продукт, ще разберете защо поставяме печата 100% гаранция на всички наши продукти. За нас удовлетвореността на нашите клиенти винаги е на първо място.

Ние предлагаме голямо разнообразие от кожени аксесоари, които можете да видите в Еssandra.com. От унисекс колани и портмонета до такива с красиви нежни краски и екзотични цветове. Всеки шев, бод и конец е впит в нашите изделия с майсторско желание и с цел да направим продукта възможно най- здрав и издръжлив, или с една дума – вечен. За нас е изключително важно да можем да ви предложим най- красивите и здрави кожени изделия на достъпна за вас цена.

Какво още можем да ви предложим?

Тук в Еssandra.com ще срещнете качествени кожени колани, портмонета, портфейли и аксесоари. Но това далеч не е всичко, което предлагаме.

За да удовлетворим напълно очакванията на нашите клиенти, ние изработваме ръчно кожени изделия по поръчка. Също така можем да гравираме продукт по ваш избор с инициали или монограм. Това е един чудесен начин да внесете нотка на уникалност във вашата висококачествена вещ от естествена кожа.

Обикновено ръчната изработка на изделия и гравирането отнема 2-3 дни за изпълнението на поръчката. Доставката на всички наши изделия е напълно безплатна и се извършва на територията на цялата страна. Ние от Еssandra.com винаги включваме преглед и тест и даваме поръчаните от вас продукти в луксозна подаръчна кутия, защото сме ценители на хубавите подаръци.

Поръчките през сайта стават изключително бързо, без да е необходимо да се регистрирате в системата. Дори и да объркате нещо, не е проблем. Ние от Еssandra.com бързо ще коригираме нещата, само трябва да се свържете с нас.

Защо да се доверите на Еssandra.com?

Ние изработваме изделия от естествена кожа, доказали своето качество по света. Грижим се за желанията на всеки един клиент по отделно и ценим уникалния избор. Предлагаме качествени кожени продукти на достъпна цена. Стремим се да наложим неоспоримото качество на българските изделия, наред с не толкова качествената чуждестранна конкуренция.