Добре дошли в сайта на Essandra.com! Тук ви очакват висококачествени кожени портфейли, изцяло изработени в България. А ако се съмнявате все още в качеството на българското производство, ние сме тук за да ви докажем, че то се нарежда до световноизвестни производители от Европа и Америка и по никакъв начин не отстъпва със своята здравина и дизайн.

Портфейлите на Essandra.com се изработват от професионални майстори – кожухари, които са наследили своя занаят от дедите си. Българското производство на кожени изделия датира от години и притежава богата история, която носи духа на Балканите и родното. Още от времето на турското робство, българският кожухарски занаят е бил тачена професия, предаваща се от дядо на баща и от баща на син, доказвайки своето високо качество през трудни времена, пробивайки своя път и доказвайки своята слава и до днес.

Сега българските кожени портфейли са търсени по цял свят. В Европа и в Америка нашето производство се цени високо и се предпочита, наред със останалите ни европейски конкуренти. Портфейлите, изработени в България притежават нещо много специално. Наред със своята устойчивост и здравина, стилна изработка и неповторимо излъчване, те носят духа на българския кожар, който чрез своята душа и любов изработва с ръцете си портфейл, който ще ви служи вярно години наред.

Всички портфейли в сайта на Essandra.com идват при Вас със 100% гаранция за качество. Ние сме напълно сигурни в тяхната издръжливост и сме тук за да ви предоставим качествен портфейл, изработен в България. Българските портфейли са здрави, качествени и стилни, носещи духа на Българското и могат да бъдат Ваши на достъпна цена. Доверете се на Българското, защото то заслужава вашето доверие!

 

Нашите Предложения за Висококачествени Кожени Портфейли Произведени в България