Всеки иска нещо стилно, качествено и ако може да трае вечно. Ако вече сте си изпатили с наглед добре изглеждащите китайски или турски портфейли, които след няколко месеца започват да се отпускат и буквално се разпадат в ръцете ви, значи сте дошли за да сложите край на това! Знаем колко е важно да разполагате с издръжлив портфейл, който заслужава вашето доверие, защото все пак в него държите доста важни неща – освен пари, да не забравяме и за снимката на любимия човек и личните документи, които ще е хубаво да са на безопасно място.

Портфейлите преминават през всичко, докато ви съпътстват във вашето ежедневие. Те биват притискани, мачкани, хвърляни, мокрени, дърпани и т.н. Точно заради това е нужно освен красота и излъчване да притежават и голяма здравина и да могат да издържат на всичко. За това няма да сбъркате, ако заложите на ръчно изработен български портфейл.

Тук в Essandra.com се изработват ръчно мъжки и дамски портфейли от висококачествена естествена кожа, която може да издържи на всички ежедневни изпитания. Ръчната изработка гарантира прецизност, здрав шев и несравнимо излъчване на портфейла, който ще ви служи вярно години, може би цял век. На практика ръчно изработен портфейл от естествена кожа може да бъде вечен!

За това не губете повече време, а поръчайте своя портфейл, който сам ще ви докаже своята издръжливост, качество и стил и ще видите как няма и да ви се иска да го смените!

 

Нашите Ръчно Изработени Кожени Портфейли