Голямо разнообразие от мъжки кожени чанти очаква Вашият избор в сайта Essandra.com. Всяка една от тях е произведена в България от висококачествена естествена  телешка кожа, която гарантира изключителна здравина и стилна външност. Елегантни мъжки чанти за през рамо с регулираща презрамка, такива предлагащи множество прегради, както и вечната класика за носене в ръка с дръжка и капак с магнит. Всички те са налични в черно, кафяво, бяло, сиво и много други цветове. При нас ще откриете правилният продукт за всеки вкус.

Мъжката чанта от естествена кожа е оригинален и ценен подарък за съпруг, приятел, близък или познат. Сега всички мъжки чанти достигат до Вас с безплатна доставка и гаранция за произхода на материалите.

Защо да изберем мъжка чанта, произведена в България?

Нашата фирма се занимава с изработка на аксесоари от италианска естествена кожа, която се отличава с отлична предварителна подготовка и изключително високо качество. Създадохме собствена марка – Raphael Rossetti, под чието име продаваме родна стока на пазари в чужбина, където се наблюдава сериозен ръст на търсенето на български кожени изделия. Съвсем наскоро си поставихме за цел да се издигнем и на родният пазар, предлагайки висококачествени кожени аксесоари произведени в България на достъпна цена. Нашата мисия е да докажем, че българското се отличава с високо качество и като такова не е задължително да бъде непосилно скъпо.

Ние обработваме сами естествената кожа, с която работим за да можем да гарантираме със сигурност за нейното качество и якост. При направата на аксесоари, които ви съпътстват ежедневно, каквато е мъжката кожена чанта, ние използваме само най-добрата телешка кожа и избираме дизайн, който ще остане стилен във времето. Всяка една мъжка чанта достига до Вас със сертификат за качество на естествената кожа.

Изберете български мъжки чанти от естествена кожа – с високо качество, стилна външност и здравина. Всичко това на достъпна цена!