Аксесоарът с най-голямо значение във всекидневната ви визия е коланът. Той умее да допълва и да придава нотка на увереност, стил и елегантност. Всеки един детайл по колана е от значение. Ние от Essandra знаем това и по тази причина ви предоставяме уникалната възможност да изберете своя колан от естествена кожа с дизайн, избран от вас.

Essandra.com е български производител на кожени изделия и аксесоари. Ние обработваме ръчно естествената кожа, с която работим. По този начин гарантираме по-добре за нейното качество, външност и висока издръжливост. Всички колани се изработват от телешки бокс, който е известен със своята здравина.

Едно сериозно предимство на българските колани, изработени от висококачествена естествена кожа е, че те не се разтягат, напукват и протриват с времето. При правилна грижа те ще ви служат вярно доста дълго време.

Колани от естествена кожа по поръчка от Essandra

Какъв по-добър начин да зарадвате любим човек, от това да му подарите колан от естествена кожа, изработен по поръчка? Сам по себе си коланът е страхотен избор за подарък на всеки поводник, без значение дали става въпрос за мъж или дама. Това е универсален аксесоар, който намира място в гардероба на всеки човек, без изключения.

Ние изработваме стилни кожени колани по поръчка с различни размери и с инициали, гравирани върху катарамата или токата, както и директно върху самата кожа. Предлагаме добавяне на допълнителни елементи и щампи по ваш избор – зодии, изображения, любимо мото, дата и други могат да красят вашият колан или този на ваш/а близък/ка или приятел/ка.

След като получим заявка за вашата поръчка ще отнеме ден за изработването на колана по поръчка и неговото изпращаме. До два дни коланът ще бъде при вас в стилна подаръчна кутия, със сертификат за качество и с безплатна доставка.

Някой от Нашите Модели Кожени Колани