Елегантност, стил и качество. Това са мъжки кожени портфейли, произведени в България. Всички знаем какво е значението на този аксесоар, а то никак не е малко. Точно за това ние от Essandra.com предоставяме промоционални цени на всички наши мъжки портфейли за да можете да се възползвате и насладите на качествената изработка.

Всички мъжки портфейли са ръчно изработени. Всеки шев и бод има своето важно предназначение в изработката на този важен аксесоар. Точно по тази причина мъжките портфейли, изработени от Essandra.com изглеждат уникално и привличат внимание отдалеч.

Но не само визията ги прави страхотни. За нас най-важно е качеството. За това използваме висококачествена италианска кожа, която придава здравина и уникалност на всеки един мъжки портфейл. Те очакват вашият избор на специална промоционална цена и с безплатна доставка. Не пропускайте тази възможност!

Предлагаме гравиране на инициали, текст или монограм. Направете един специален за Вас или Ваш близък подарък.

Как да Поръчате Вашият Портфейл с Инициали

Добавете желаният от Вас портфейл в количката. Продължете към поръчката. Най-долу при поръчката ще намерите поле „Бележки към поръчката“. Добавете вашият текст или инициали за гравиране или се свържете с нас на 0894-68-93-89 с удовоствие ще Ви помогнем. Също така може да използвате чата за да се свържите с нас – облата зелена икона в долния ляв ъгъл на всяка страница.

 

Мъжки Портфейли на Топ Цени