Аксесоарът, без който не можем. Това е коланът и сега е на промоционална цена в магазините на Essandra.com. От доста години на сам този елегантен аксесоар прави много повече от това просто да придържа панталоните на мястото им или да разделя горната от долната половина на визията.

Коланът е тенденция и виден моден аксесоар, без който всяка визия би изглеждала някак незавършена. Независимо дали ще го използвате просто като допълнение към стилният костюм или ежедневното облекло, избирайки неутрален нюанс в черно или кафяво. Или ще изразите силен характер избирайки ярък цвят или смели животински принтове. Тук в онлайн магазин Essandra.com ще откриете точно това, което търсите.

При дамите, коланът също е от значение. На ваше разположение са строги унисекс модели, както и нежни колани с цветни принтове и свежи нюанси.
Само сега получавате висококачествени колани от естествена кожа на специална промоционална цена с гаранционна карта и безплатна доставка. Определено това е оферта, която не бива да се изпуска!

Също така предлагаме гравиране на инициали, монограм или текст върху колана. Направете един страхотен подарък на Вас или Ваш близък, с който всеки би Ви завидял.

Как да поръчам колан с инициали:

Добавете желаният от Вас кожен колан в количката. Продължете към поръчката. Най-долу при поръчката ще намерите поле „Бележки към поръчката“. Добавете вашият текст или инициали за гравиране или се свържете с нас на 0894-68-93-89 с удовоствие ще Ви помогнем. Също така може да използвате чата за да се свържите с нас – облата зелена икона в долния ляв ъгъл на всяка страница.

 

Нашите Висококачествени Колани от Естествена Кожа на Промоционални Цени