Важният аксесоар в дамската чанта на всяка дама – това е елегантното кожено портмоне. Онлайн магазин Essandra.com изработва висококачествени дамски портмонета от естествена италианска кожа. Всяко едно от портмонетата, които виждате по-долу е ръчно изработено с внимание към всеки детайл от майстор кожар, чието призвание е да извае висококачествен и здрав продукт, на който да се наслаждавате изключително дълго време.

Именно защото знаем, какво означават тези аксесоари и колко важни са те, всички дамски портмонета са с изкушаваща промоционална цена, на която трудно можете да устоите. И не трябва.

За трайно намалената им цена вие получавате гаранционна карта, доказваща техният български произход и качество, и можете да се възползвате от напълно безплатна доставка до удобен за вас офис на Еконт. Възползвайте се сега, защото българското производство си заслужава инвестицията!

Също така предлагаме гравиране на инициали, текст или монограм. Направете един специален за Вас или Ваш близък подарък.

Поръчайте Вашето Дамско Портмоне с Инициали Като:

Добавете желаният от Вас продукт в количката. Продължете към поръчката. Най-долу при поръчката ще намерите поле „Бележки към поръчката“. Добавете вашият текст или инициали за гравиране или се свържете с нас на 0894-68-93-89 с удовоствие ще Ви помогнем. Също така може да използвате чата за да се свържите с нас – облата зелена икона в долния ляв ъгъл на всяка страница.

 

Дамски Портмонета на Топ Цени